Вертикални хладилни витрини

Рафекс-М предлага на своите клиенти Вертикални хладилни витрини – вид търговско оборудване, което се използва за съхранение и експониране на хранителни продукти. Те са проектирани да поддържат оптимална температура за съхранение на продуктите, като същевременно ги правят видими за клиентите.

Вертикална хладилна витрина се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговарят на нуждите на различните търговски обекти. Те могат да бъдат използвани за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти, включително месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

Ето някои от предимствата на вертикалните хладилни витрини:

  • Осигуряват оптимална температура за съхранение на хранителните продукти, като същевременно ги правят видими за клиентите.
  • Предлагат се в различни размери и конфигурации, за да отговарят на нуждите на различните търговски обекти.
  • Могат да се използват за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти.

Вертикалните хладилни витрини се предлагат в два основни вида:

  • Плюсови витрини – поддържат температура от +2 до +6 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на прясно месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.
  • Минусови витрини – поддържат температура от -18 до -20 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на замразени продукти, като например месо, риба, зеленчуци, плодове, сладолед и др.

Хладилни витрини са важен елемент от търговското оборудване в различни търговски обекти, като например магазини за хранителни стоки, супермаркети, ресторанти и хотели. Те помагат за осигуряването на оптимални условия за съхранение на хранителните продукти и за подобряване на представянето им пред клиентите.

Taiga

Taiga FGD

Taiga FV

Taiga DGD

Taiga SGD

Taiga SLD

Taiga Vision

Sterna

Sterna DGD

Sterna FGD

Sterna SLD

Sterna Vision

Neotis