Вертикални фризерни витрини

Рафекс-М предлага и Вертикални фризерни витрини. Те са вид търговско оборудване, което се използва за съхранение на замразени продукти. Те са проектирани да поддържат температура от -2 до -20 градуса по Целзий.

Вертикални фризери се предлагат в различни размери и капацитети, за да отговарят на нуждите на различните потребители. Те могат да бъдат използвани за съхранение на различни видове замразени продукти, като например месо, риба, зеленчуци, плодове, сладолед и др.

Ето някои от характеристиките, които трябва да се вземат предвид при избора на вертикален фризер:

  • Размер и капацитет – вертикални фризери се предлагат в различни размери и капацитети. Важно е да изберете фризер, който да отговаря на нуждите на вашето търговски обект.
  • Температурен режим – вертикални фризери поддържат температура от -2 до -20 градуса по Целзий.
  • Конфигурация – вертикални фризери се предлагат в различни конфигурации. Изберете фризер с подходяща конфигурация за вашите нужди.
  • Материали – вертикални фризери се изработват от различни материали. Изберете фризер от материал, който е устойчив на корозия и износване.

Енергийна ефективност – вертикалните фризери се предлагат с различни нива на енергийна ефективност. Изберете фризер с високо ниво на енергийна ефективност, за да намалите разходите си за електроенергия.
След като вземете предвид тези фактори, ще можете да изберете вертикален фризер, който отговаря на вашите нужди и изисквания.

Вертикалните фризери са удобно и практично решение за съхранение на замразени продукти. Те са с различни размери и капацитети, така че можете да изберете фризер, който да отговаря на вашите нужди.

Ние от Рафекс-М ще Ви помогнем да изберете вертикален фризер, който да отговаря на Вашите нужди и изисквания.

Limosa LT AGD

Limosa LT Vision