Щандови хладилни витрини

Щандови хладилни витрини са вид търговско оборудване, което се използва за съхранение и експониране на хранителни продукти. Те са проектирани да бъдат поставени на пода и да предлагат широка видимост на продуктите от всички страни.

Щандова хладилна витрина се предлагат в различни размери и конфигурации, за да отговарят на нуждите на различните търговски обекти. Може да бъдае използване за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти, включително месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

Ето някои предимства на щандови хладилни витрини:

 • Предлагат широка видимост на продуктите от всички страни.
 • Лесно се почистват и поддържат.
 • Могат да бъдат използвани за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти.

Щандови хладилни витрини се предлагат в два основни вида:

 • Плюсови витрини – поддържат температура от +2 до +6 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на прясно месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.
 • Минусови витрини – поддържат температура от -18 до -20 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на замразени продукти, като например месо, риба, зеленчуци, плодове, сладолед и др.

Щандовите хладилни витрини са важен елемент от търговското оборудване в различни търговски обекти, като например магазини за хранителни стоки, супермаркети, ресторанти и хотели. Те помагат за осигуряването на оптимални условия за съхранение на хранителните продукти и за подобряване на представянето им пред клиентите.

Ето някои от характеристиките, които трябва да се вземат предвид при избора на щандова хладилна витрина:

 • Размер и капацитет – щандовите хладилни витрини се предлагат в различни размери и капацитети. Важно е да изберете витрина, която да отговаря на нуждите на вашия търговски обект.
 • Температурен режим – щандовите хладилни витрини се предлагат в два основни температурни режима: плюсови и минусови. Изберете витрина с подходящ температурен режим за съхраняваните продукти.
 • Конфигурация – щандовите хладилни витрини се предлагат в различни конфигурации. Изберете витрина с подходяща конфигурация за вашите нужди.
 • Материали – щандовите хладилни витрини се изработват от различни материали. Изберете витрина от материал, който е устойчив на корозия и износване.
 • Енергийна ефективност – щандовите хладилни витрини се предлагат с различни нива на енергийна ефективност. Изберете витрина с високо ниво на енергийна ефективност, за да намалите разходите си за електроенергия.

След като вземете предвид тези фактори, ще можете да изберете щандова хладилна витрина, която отговаря на вашите нужди и изисквания.

Ето някои от най-често срещаните видове щандови хладилни витрини:

 • Хладилни витрини за месо и риба – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират месо и риба. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за млечни продукти – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират млечни продукти, като например мляко, сирене, кисело мляко и др. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за плодове и зеленчуци – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират плодове и зеленчуци. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за сладолед – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират сладолед. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.

Щандовите хладилни витрини са важно допълнение към всяко търговско оборудване. Служителите на Рафекс-М ще Ви помогнат да изберете щандова хладилна витрина, която отговаря на Вашите нужди и изисквания. Свържете се с нас на следните телефони...

Alba CG A

Alba FG A

Merops CG

Merops FG

Merops CG SS

Merops FG SS

Merops FG BM HP