Полувертикални хладилни витрини

Полувертикални хладилни витрини са вид търговско оборудване, което комбинира предимствата на вертикални хладилни витрини и щандови хладилни витрини. Те са проектирани да поддържат оптимална температура за съхранение на хранителните продукти, като същевременно ги правят видими за клиентите от всички страни.

Полувертикална хладилна витрина се предлага в различни размери и конфигурации, за да отговаря на нуждите на различните търговски обекти. Могже да бъдат използвана за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти, включително месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.

Ето някои от предимствата на полувертикалните хладилни витрини:

  • Осигуряват оптимална температура за съхранение на хранителните продукти, като същевременно ги правят видими за клиентите от всички страни.
  • Предлагат се в различни размери и конфигурации, за да отговарят на нуждите на различните търговски обекти.
  • Могат да се използват за съхранение и експониране на различни видове хранителни продукти.

Полувертикални хладилни витрини се предлагат в два основни вида:

  • Плюсови полувертикални хладилни витрини – поддържат температура от +2 до +6 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на прясно месо, риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци.
  • Минусови полувертикални хладилни витрини – поддържат температура от -18 до -20 градуса по Целзий. Те се използват за съхранение на замразени продукти, като например месо, риба, зеленчуци, плодове, сладолед и др.

Полувертикалните хладилни витрини са важен елемент от търговското оборудване в различни търговски обекти, като например магазини за хранителни стоки, супермаркети, ресторанти и хотели. Те помагат за осигуряването на оптимални условия за съхранение на хранителните продукти и за подобряване на представянето им пред клиентите.

Ето някои от характеристиките, които трябва да се вземат предвид при избора на полувертикална хладилна витрина:

  • Размер и капацитет – полувертикалните хладилни витрини се предлагат в различни размери и капацитети. Важно е да изберете витрина, която да отговаря на нуждите на вашия търговски обект.
  • Температурен режим – полувертикалните хладилни витрини се предлагат в два основни температурни режима: плюсови и минусови. Изберете витрина с подходящ температурен режим за съхраняваните продукти.
  • Конфигурация – полувертикалните хладилни витрини се предлагат в различни конфигурации. Изберете витрина с подходяща конфигурация за вашите нужди.
  • Материали – полувертикалните хладилни витрини се изработват от различни материали. Изберете витрина от материал, който е устойчив на корозия и износване.
  • Енергийна ефективност – полувертикалните хладилни витрини се предлагат с различни нива на енергийна ефективност. Изберете витрина с високо ниво на енергийна ефективност, за да намалите разходите си за електроенергия.

Ние от Рафекс-М ще Ви помогнем да изберете полувертикална хладилна витрина, която отговаря на Вашите нужди и изисквания.

Branta

Branta SLD