Хладилни витрини с вграден агрегат

Хладилни витрини с вграден агрегат са вид търговско оборудване, което се използва за съхранение и експониране на хранителни продукти. Те се отличават с това, че охлаждащите елементи се намират в задната част на витрината, а не в горната й част.

Хладилна витрина с вграден агрегат има редица предимства пред тези с външен агрегат. Ето някои от тях:

 • По-добра видимост на продуктите – тъй като охлаждащите елементи се намират в задната част на витрината, те не заемат място от вътрешността й. Това осигурява по-добра видимост на продуктите, което може да доведе до по-високи продажби.
 • По-лесно почистване – тъй като охлаждащите елементи се намират в задната част на витрината, те са по-лесни за почистване. Това е важно, тъй като замърсените охлаждащи елементи могат да намалят ефективността на витрината.
 • По-нисък шум – охлаждащите елементи в хладилните витрини с вграден агрегат са по-тихи от тези в хладилните витрини с външни агрегати. Това е важно за търговските обекти, където шумът може да бъде проблем.

Ето някои от характеристиките, които трябва да се вземат предвид при избора на хладилна витрина с вграден агрегат:

 • Размер и капацитет – хладилни витрини с вграден агрегат се предлагат в различни размери и капацитети. Важно е да изберете витрина, която да отговаря на нуждите на вашия търговски обект.
 • Температурен режим – хладилни витрини с вграден агрегат се предлагат в два основни температурни режима: плюсови и минусови. Изберете витрина с подходящ температурен режим за съхраняваните продукти.
 • Конфигурация – хладилни витрини с вграден агрегат се предлагат в различни конфигурации. Изберете витрина с подходяща конфигурация за вашите нужди.
 • Материали – хладилни витрини с вграден агрегат се изработват от различни материали. Изберете витрина от материал, който е устойчив на корозия и износване.
 • Енергийна ефективност – хладилни витрини с вграден агрегат се предлагат с различни нива на енергийна ефективност. Изберете витрина с високо ниво на енергийна ефективност, за да намалите разходите си за електроенергия.

След като вземете предвид тези фактори, ще можете да изберете хладилни витрини с вграден агрегат, която отговаря на вашите нужди и изисквания.

Ето някои от най-често срещаните видове хладилни витрини с вграден агрегат:

 • Хладилни витрини за месо и риба – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират месо и риба. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за млечни продукти – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират млечни продукти, като например мляко, сирене, кисело мляко и др. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за плодове и зеленчуци – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират плодове и зеленчуци. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.
 • Хладилни витрини за сладолед – тези витрини са проектирани да съхраняват и експонират сладолед. Те обикновено имат отворени стъкла, за да осигурят добра видимост на продуктите.

Хладилни витрини с вграден агрегат са добър избор за търговски обекти, които търсят витрини с добра видимост на продуктите, лесни за почистване и тихи. Служителите на Рафекс-М ще Ви помогнат да изберете хладилна витрина с вграден агрегат, която отговаря на Вашите нужди и изисквания. Свържете се с нас на следните телефони...

Alba CG A

Alba FG A

Merops CG A PL

Merops FG A PL

Otis Targa CG D PL

Otis Targa FG D PL

Sterna PL

Sterna DGD PL

Sterna FGD PL

Sterna SLD PL

Sterna Vision